VertrektijdenHet is handig om een goed overzicht te hebben van de vertrektijden vliegveld Bonaire. De gehele dag door vertrekken vliegtuigen vanuit het vliegveld van Bonaire. Dit kunnen vliegtuigen zijn voor mensen die op doorreis zijn, maar ook vliegtuigen voor reizigers die terug gaan naar hun thuisland of voor de plaatselijke bewoners die zelf op vakantie gaan.
Door de vele vliegtuigen die dagelijks vertrekken en de uiteenlopende bestemmingen hiervan, kunt u op het vliegveld van Bonaire een overzicht vinden met verschillende vertrektijden. U dient daarbij derhalve goed in de gaten te houden welke vertrektijden op u van toepassing zijn. Op de website van het vliegveld kunt u tevens de vertrektijden van alle vliegtuigen bekijken.

Ook wanneer er vertragingen zijn, kunt u dit aflezen op het bord met vertrektijden of op de website van het vliegveld. De aangepaste vertrektijden worden hier altijd zo snel mogelijk op vermeld en in ieder geval zodra de aangepaste vertrektijden beschikbaar zijn.

Vooral in de vakantiemaanden kunnen de vertrektijden van vliegveld Bonaire gewijzigd zijn omdat het dan drukker dan gemiddeld is. Meer vliegverkeer op de luchthaven brengt helaas ook met zich mee dat er meer vertragingen zijn. Daarnaast wordt ook buiten het zomerseizoen veel gevlogen op Bonaire waardoor het eigenlijk nooit echt rustig is op het vliegveld.

VakantieAuto Huren via AutoHuren.nu